Her kommer en liten oppdatering av virksomheten i RKT.

I løpet av sommeren har det blitt gjennomført service på løypemaskinen og den står klare til å sette fine skispor når snøen kommer. Snøen lar vente på seg, så vi må smøre oss med litt tålmodighet. Men så fort det kommer nok snø, vil vi starte grunnpreparering med snøscooter og slådd slik at det blir en god såle av den første snøen som kommer. Følg med på skisporet.no !!
Løypeplan for kommende vinter er lagt ut på hjemmesiden til RKT. Det blir kjørt løyper fredag-søndag, jule- og nyttårsferien, vinterferieuker og i påsken. Ved store snøfall og mye vind, kan det bli kjørt løyper også i ukedager.

Det arbeides for å få utarbeidet og satt opp kartplater på stolper i løypekryss.

Det er opparbeidet ny løypetrase i Frydalen fra Kvamsnysetrene og til Fiskedalssetrene. Dette er gjort med stor dugnadsinnsats, 200 – 250 timer, fra medlemmer og styret i RKT, grunneiere både i Sødorp og Kvam. Etter søknad om bruk av gravemaskin i traseen, ga Nord Fron kommune meget raskt svar og tillatelse til det. Det er av stor betydning for preparering av løypene. Det er også opparbeidet trase fra Rondaplassen og et stykke opp mot Sukkertoppen. Videre er det gjort utbedringer nedenfor Rondaplassen retning Tjønnsetrene, nedover mot Kvamshytta
Grunneier og setereier Ole Solberg på Fiskedalen, har oppført en gapahuk ved Storvatnet i Bergimellom. Styret i RKT har gitt et tilskudd på kr 20 000 til dette og beløpet er bevilget av Helge Ruststuens minnefond.

Det snør ikke skispor, støtt RKT ved å tegne medlemskap for kr 800,- , konto 2095.19.51693 eller VIPPS 92995.

Webside av Kompani Kvam © 2020 Kvamsfjellet Vel