Bildegalleri

Sommer

Høst

Vinter

Stig

Flere bilder fra Facebook-siden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kl 20.52: Noen ofrer fredagskvelden for at vi skal få supre løyper i morgen☀️. Takk!
Nord-Fron kommune har innført påbud om bruk av munnbind fra og med 25. mars til 7. april. Se vår hjemmeside for mer informasjon:

https://www.nord-fron.kommune.no/aktuelt/lokal-forskrift-om-bruk-av-munnbind.16152.aspx
BEDRE MOBILDEKNING PÅ KVAMSFJELLET
Telenor vil sette opp en ny mast for mobil telekommunikasjon i området ovenfor Rondablikk i retning mot høgfjellsscena. Det er selskapet Pro Invenia AS som på vegne av Telenor Infra AS har søkt Nord-Fron kommune om å få sette opp en slik mast med tilhørende utstyrshytte.

- Formålet med tiltaket er utbedring av dekning og kapasitet på mobilnettet i området, og da spesielt på 4G og etter hvert 5G, heter det i søknaden.

I dag dekkes området av en basestasjon plassert på hotellet på Rondablikk, men denne må av praktiske årsaker tas ned.

- Ny basestasjon vil dekke bedre enn eksisterende stasjon. God dekning og kapasitet i mobilnettet har blitt en forventing i befolkningen, spesielt i populære utfartsområder og hytteområder og det er helt nødvendig med nye basestasjoner for å tilfredsstille denne forventningen, skriver Pro Invenia.
Medlemskap i Kvamsfjellet Vel og opprydding i medlemsregister. 

Vi har da sendt ut purringer på medlemskap i Kvamsfjellet Vel.

Noen vil oppleve å få dette både på epost, mobil og i posten. Vi må dessverre gjøre det slik, i håp om å nå ut til mest mulig folk. Dette er fordi vi har veldig mangelfulle opplysninger på mange av medlemmene. Det kan være feil i epost adresse eller mangel på mobilnr osv. Vi beklager ulempen dette måtte medføre for den enkelte.
De av dere som ikke har betalt de 2-3 siste årene vil nå automatisk bli slettet fra vårt medlemsregister.

Det kan også være noen som ikke lenger har tilknytning til Kvamsfjellet som får faktura. Da må dere bare se bort ifra denne purringen.

Hvis det er noen som mener de skulle ha fått faktura, uten å ha fått det, send oss en mail.

Andre som ønsker å være medlem i Kvamsfjellet Vel for kr 250,- pr år, send oss en mail om dette også, på eybrus@online.no så vi får registrert dere.

Mvh Styret
Gratulerer 🎊 til Line Østli som vinner av gavekort på kr 600.- på Kiwi Kvam😃. Takk til alle dere som deltok i konkurransen😊.
Les mer
Webside av Kompani Kvam © 2020 Kvamsfjellet Vel