Bildegalleri

Sommer

Høst

Vinter

Stig

Flere bilder fra Facebook-siden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Stor trafikk på fôringsplassen i dag😊! Spettmeis, dompap, kjøttmeis og ekorn har forsynt seg med frokost🤗.
HER KOMMER NY INFO:
Etter forespørsel fra Xylem, bidrar vi nå med å sammenfatte en liste med alle som ønsker å tegne serviceavtale på Xylem pumpestasjon, i en felles bestilling.
For at vi skal få til dette på en ryddig måte, ønsker vi at dere sender en mail til eybrus@online.no, med følgende info;
-fullt navn
-bostedsadresse\fakturaadresse
-gards- og bruksnr på hytteeiendom
-adresse på hytteeiendom
-epost og telefonnr.

De av dere som har fått melding om å sende dette direkte til Xylem, KAN NÅ HELLER SENDE TIL eybrus@online.no, slik at vi skal kunne ha oversikt over at det totale antallet overskrider 20 stk, som er grensen for å få den avtalte prisen. 
Hvis noen allerede har inngått avtale med Xylem, er det fint om dere sender oss en mail om dette.
Serviceavtale Xylem pumpestasjon - Vann og avløp
Det har vært etterspurt en mulighet for serviceavtale for de som har anskaffet seg Xylem pumpestasjon, ifm vann og avløpsutbygginga. En serviceavtale er nå gjort tilgjengelig for de som skulle være interessert.

Avtalen inkluderer årlig kontroll og justering, samt reisekostnader. Den koster rett i underkant av kr 2000,- pr år. pluss mva. og 1% miljøgebyr. Prisen forutsetter at det er minimum 20 stk som inngår denne avtalen. Det er ca 6 som har bestilt per dags dato. 

Interesserte kan sende en mail til eybrus@online.no for å få tilsendt brosjyre og mer informasjon om dette.
Vi har leid ut hytta vår i noen perioder og da vil gjestene ofte vite HVOR de kan få kjøpt polvarer, ferskmat, gode bakevarer, generelt lokalmat, og ting og tang for kos og hygge mens de er på fjellet. 
Vi tipser såklart om at det er pol på Vinstra, og at det er veldig bra utvalg på fjellbutikken Rustugusetra, men når den er stengt/ikke har forhåndsbestilt, må de handle på forhånd. 
Vi veit ANNIS Pølsemakeri på Ringebu er superpopulær for hyttefolk, likeså HEV RINGEBU - det gode «kaffe-bakeriet» med nydelig kaffe,  sandwicher og bakevarer fra Lom…. 

Men det beste for næringslivet i Nord-Fron er jo om folket stopper og handler HER! 
Sjøl bruker vi Kiwi’n i Kvam, for den er åpen til 23 når vi kjem seint fredager. 
Hvis jeg vil ha noe ekstra til hytta eller ei gave til noen, stopper vi på Kvams fineste butikk: Hageland Bjørke gartneri.
Og i dag oppdaga jeg en ny butikk på Vinstra, rett ovenfor Rema 1000: Peer Gynt Mat, med Jonny innafor disken. Du verden, så bra! 

Har DERE noen tips om OK steder å handle, i Nord-Fron? 
ER det potensiale for nytenkning og ville ideer?
Les mer
Webside av Kompani Kvam © 2020 Kvamsfjellet Vel