Medlemsfordeler > Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri

Kvamsfjellet Vel har inngått en rabattavtale med Gausdal Landhandleri.

Avtalen vil gi oss som medlemmer gode rabatter, både på bygningsmateriell og andre varer.

Medlemmene må registrere seg som kunde i Gausdal Landhandleris register. Dette gjøres enten ved å gå inn på www.gaus.no/kunde, eller sende en skriftlig henvendelse på e-post til post.vinstra@gaus.no eller henvende seg i kassa i de ulike butikkene.

Gausdal Landhandleri legger inn betingelsene i henhold til avtalen. (Avtalen gjelder ikke for medlemmer under 18 år.)

Medlemmer som allerede er registrert som kontokunde hos Gausdal Landhandleri fra tidligere, vil få de nye betingelsene lagt inn på sitt eksisterende kundenummer. 

Ingen vil få dårligere betingelser enn de har hatt tidligere.

For å få rabatter når du handler, trenger medlemmene bare å oppgi at de er medlemmer av Kvamsfjellet Vel. Da må du være registrert opp mot Kvamsfjellet Vel for å få rabattene.

 

Rabattene gjelder på veiledende priser, og gjelder på alle Gausdal Landhandleris varehus.

 Det er rabatter på de fleste varer unntatt de som er på tilbud. For enkelte varer som dører, vinduer, gulv, ovner, baderomsplater etc må man be om pris.

Ved større prosjekter bør medlemmer ta kontakt med en selger for å få en egen prosjektpris.

Kundene vil til enhver tid få den beste prisen enten den er i henhold til rabattavtalen, kampanjepris, lavpris eller nettopris.

Det er selvsagt frivillig å registrere seg. Men vi oppfordrer medlemmene til å gjøre det. 

Kvamsfjellet Vel vil få en bonus ved årets slutt. Bonusen utgjør 1,5 % av alle kjøp medlemmene har gjort i løpet av året. 

For Kvamsfjellet Vel kan nemlig utbetalingen av årsbonus av samlet omsetning bli en svært god inntektskilde.

Så oppfordrer vi også våre medlemmer som allerede er kontokunde hos Gausdal Landhandleri, til å linke seg opp mot Kvamsfjellet Vel. 

I tillegg oppfordrer vi de som ikke har konto, å registrere seg som kunde og legge inn Kvamsfjellet Vel på spørsmålet om «Hvilken forening er du medlem i». Dette gjør du enkelt her: www.gaus.no/kunde

Webside av Kompani Kvam © 2020 Kvamsfjellet Vel